×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

ADMITERE

Cine suntem noi?

Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune (CIG) pregăteşte economişti ce au dublă competenţă: în domeniul contabilităţii, respectiv în cel al informaticii de gestiune. Aceasta reprezintă un pilon important al educaţiei universitare cu specific economic din România.

De ce să alegi o carieră în contabilitate?

From: American Accounting Association, The Pathways Commission

 • carieră provocatoare: profesionistul contabil lucrează cu cifrele, dar are nevoie şi de abilităţi de comunicare şi de principii de etică. Acesta este considerat din ce în ce mai mult un consilier şi un partener al managerilor. Profesionistul contabil se poate specializa în domenii precum management financiar, audit, guvernanţă corporativă, analiză financiară, informatică de gestiune, fiscalitate etc.
 • oportunităţi în carieră: pregătirea în acest domeniu permite accesul la o varietate de posturi, în mediul public sau privat, indiferent de tipul de activitate şi de mărimea entităţii, fiind un punct de plecare în orice carieră de top în afaceri.
 • profesie sigură şi bine plătită: este plasată în topul celor mai atractive cinci profesii, din punct de vedere al atractivităţii financiare şi al siguranţei locului de muncă.

Forbes.com: Contabilitatea este una dintre cele trei specializări care au cea mai mare probabilitate de a-ţi aduce un loc de muncă.

De ce să fii student al facultăţii CIG din ASE?

 • Prestigiul diplomelor pe piaţa forţei de muncă;
 • Plan de învăţământ corelat cu cerinţele mediului de afaceri şi modernizat în permanenţă;
 • Oportunităţi (prin exceptări de la examene) pentru certificare internaţională în cadrul profesiei contabile (acreditări ACCA - Association of Chartered Certified Accountants ICAEW - The Institute of Chartered Accountants in England and Wales si CIMA -Chartered Institute of Management Accountants );
 • Parteneriate cu organismele profesiei contabile din România (CECCAR - Corpul Experților Contabili şi Contabililor Autorizați din România și CAFR - Camera Auditorilor Financiari din România);
 • Oportunităţi de formare profesională în funcţie de planul de carieră: serie cu predare în limba engleză sau română, cursuri opţionale, specializări în cadrul programelor de masterat. Deoarece cunoaşterea limbii engleze este din ce în ce mai frecvent o condiţie obligatorie pentru angajare, facultatea noastră propune serii cu predare în limba engleză atât în ciclul de licenţă cât şi în cel de masterat.
 • Internaţionalizare şi parteneriate cu multinaţionale şi universităţi din străinătate pentru oferirea de burse, internshipuri, schimburi de studenţi etc. Studenţii pot beneficia, în urma unui proces de selecţie organizat la nivel instituţional, de posibilitatea de a studia un semestru sau un an universitar, la o universitate parteneră din spaţiul european.
 • Profesori invitaţi din străinătate şi din mediul practic.

Programe de studii- oferta educațională

 • program de studii de licență cu frecvență (cu predare în limba română și engleză)
 • studii de licență la forma de învățământ la distanță (ID)
 • 11 programe de studii de masterat
 • Școală doctorală

Licență

Programul de studii Contabilitate și informatică de gestiune vizează dezvoltarea competenţelor fundamentale în domeniul contabilităţii, auditului şi informaticii de gestiune.
Detalii..

Masterat

Facultatea organizează 11 programe de studii de masterat, cu acreditări de la organismele profesiei contabile (CECCAR, CAFR, ACCA), cu predare în limba română sau engleză. Informatii suplimentare privind admiterea la programele de studii de masterat sunt disponibile aici. Detalii..

Doctorat

Scoala Doctorala Contabilitate (SDC) are o traditie îndelungata în organizarea si desfasurarea studiilor doctorale în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, universitate de cercetare avansata si educatie. Începând cu anul 1921 universitatii i s-a acordat dreptul de atribuire a titlului academic de „doctor în stiinte economice”.
Detalii..

Forbes.com: Contabilitatea este una dintre cele trei specializări care au cea mai mare probabilitate de a-ţi aduce un loc de muncă.

Pentru oportunități de angajare, stagii de practică sau internship oferite studenților și absolvenților noștri vizitați secțiunea Oportunitati de angajare

TOP