×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

Studenții interesați de efectuarea unui stagiu de practică la Ministerul Finanțelor Publice, în perioada martie-mai 2023, sunt rugati să completeze formularul de înscriere, disponibil la adresa:   https://forms.gle/8SxPfhMWxZ7jkqBV9 , pana la data de 27 ianuarie 2023, ora 12.00. După completarea formularului, studenții trebuie să depună la secretariatul facultății CIG (sala 0016) Convenția cadru MFP-ASE și Anexa nr.

Internship @Deloitte TAX

Deloitte este in cautare de proaspat absolventi sau studenti la masterat pentru un internship platit de 6 luni. Detalii aici.

Suntem in cautare de studenti si absolventi interesati sa isi inceapa carienta in domeniul #Financiar.   In cadrul #Kellogg, vei face parte dintr-o echipa dinamica, cu oameni entuziasti si profesionisti, si vei lucra indeaproape cu Team Leader-ul si colegii pentru a intelege si realiza cerintele proceselor de Invoice to Cash.   Ne dorim persoane curioase, dornice

Targul locurilor de practica

Dragi studenți, Pentru facilitarea accesului la un stagiu de practică, vă invităm să participați în data de 6 decembrie a.c., în intervalul 10:00-15:00, la Târgul locurilor de practică. Evenimentul, organizat de Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, în colaborare cu parteneri de top din mediul de afaceri, se va desfășura in Holul mare al clădirii Ion Angelescu (strada Căderea Bastiliei, nr.

Competitia regionala pentru studenti Test your CFO Skills – 21 noiembrie –  invitam studentii de la licenta anul 3 si master anul I/II. Participarea este gratuita si va trimit linkul si invitatia pentru inscriere: https://bit.ly/TestyourCFOSkills2022 In data de 26 octombrie vom organiza o noua editie a targului virtual de cariere ACCA,  participarea este gratuita https://bit.ly/3dUlfDr si vom avea numeroase pozitii disponibile

Burse in SUA

University of La Verne announces the Scholarship Notice of International Exchange Program in Business Strategy, Financial Decisions, Marketing Management, Project Management, Public Administration, Leading & Coaching and Business English for Undergraduate and Postgraduate Students. Advanced Topics in Business Strategy Advanced Topics in Financial Decisions and Corporate Policy Advanced Topics in Marketing Management Advanced Topics in

Huawei este in cautare de proaspat absolventi pentru urmatoarele pozitii: 1. Junior Payment Specialist 2. Accounts Payable Accountant Mai multe detalii gasiti aici.

ACCA will organize a new online edition of the Test your CFO Skills student competition on the 8th of July 2022 and we would like to invite your students to register, test their accounting knowledge and win cool prizes! Please find below and attached the official invitation and main conditions to apply. Participation is free of charge!

Deloitte ERDC este in cautare de proaspat absolventi sau studenti la masterat pentru un internship platit de 3 luni, cu posibilitatea de a obtine un job full-time. Detalii aici.

Program practica Deloitte – termen de aplicare 20 iunie Sunt disponibile 25 de locuri pentru studentii care termina acum anul I. Termenul de aplicare este 20 Iunie iar perioada de desfasurare este 4 – 15 Iulie la sediul nostru. Mai multe detalii gasiti aici.

ACCA si Deloitte RADC te invita la un nou eveniment de cariera, de data aceasta in format fizic, in cadrul ASE. Vom discuta despre cum sa incepi o cariera in audit, care sunt oportunitatile de cariera oferita de ACCA si Deloitte Regional Audit Delivery Center (RADC) si vei avea ocazia sa interactionezi direct cu doi

Mai multe detalii gasiti in fisierul atasat aici.

TOP