×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune are o veche traditie in cadrul invatamântului economic românesc, inceputurile acesteia sunt regasite in disciplinele de contabilitate prevazute in planurile de invatamânt ale Academiei de Inalte Studii Comerciale si Industriale. Invatamântul superior contabil se autonomizeaza ca structura organizatorica incepând cu anul universitar 1949 / 1950, când In cadrul facultatii de Finante a aparut si sectia de Contabilitate, care a fost apoi inclusa, incepând cu anul universitar 1958 / 1959 in denumirea acesteia, facultatea intitulându-se Finante-Credit si Evidenta Contabila.

Din anul universitar 1967 / 1968 Facultatea de Contabilitate apare de sine statatoare, mentinându-se ca atare pâna in anul universitar 1974 / 1975 când a fuzionat cu Facultatea de Finante, rezultând Facultatea de Finante – Contabilitate. Din ianuarie 1990 facultatea a avut doua specializari: “Finante si Banci” si “Contabilitate si Informatica de Gestiune”.

Din anul 1993, ca urmare a nevoii de specializare si aprofundare in cele doua domenii financiar-bancar si contabil-informatic, precum si a numarului mare de studenti aflat in crestere, facultatea se divizeaza in doua facultati distincte: Facultatea de Gestiune si Contabilitate, cu doua specializari: Contabilitate si Informatica de Gestiune (CIG) si Gestiunea si Analiza Financiara a Intreprinderii (GAFI) si Facultatea de Finante-Banci.

In anul 1996, Consiliul facultatii a hotarât schimbarea denumirii facultatii in Contabilitate si Informatica de Gestiune, cu o singura specializare “Contabilitate si Informatica de gestiune”, renuntându-se la specializarea GAFI, insuficient de conturata ca profesiune in activitatea practica si generatoare de interferente cu alte specializari.

TOP